SDG Tours

In ons SDG Ontdeklab Meierijstad verbinden we onderwijsthema’s met bedrijven en SDG’s zodanig dat voor beide partijen een duurzame waarde ontwikkeld wordt.
Alle activiteiten worden via SDG Tours opgezet en worden opgenomen in de leerlijnen van de scholen. Hierdoor zullen de leerlingen zich structureel kunnen blijven inzetten voor een duurzame wereld. 
Een SDG-tour bestaat uit diverse activiteiten die zowel op school, in het SDG Ontdeklab Meierijstad als bij de externe partijen zullen plaatsvinden. 

In de SDG Tours worden onderwijsthema's gekoppeld aan één of meerdere SDG’s. In samenwerking met bedrijven en organisaties uit Meierijstad op het gebied van duurzaamheid worden hierbij activiteiten voor de leerlingen opgezet. 
Bedrijven kunnen kiezen uit items van de "SDG menukaart van morgen" om de activiteiten te realiseren voor de leerlingen in het basisonderwijs. Wil je met je bedrijf of organisatie ook meewerken aan een SDG Tour voor de leerlingen uit Meierijstad, mail dan naar ontdeklab@verdi.nl

Voorbeelden van SDG Tours i.s.m. met bedrijven of organisaties kunt u vinden bij onze nieuwsitems. Klik hier

 

 
Cookie instellingen