SDG Ambassadeurs

Wat is een SDG Ambassadeur?
 
Een SDG Ambassadeur is een persoon, een bedrijf of een organisatie die zich samen met de leerlingen van onze scholen willen inzetten om de wereld duurzamer te maken. Ze zijn intrinsiek gemotiveerd om middels hun bedrijf of organisatie, hun werkzaamheden of middels activiteiten in de SDG Tour, één of meer van de 17 duurzame werelddoelstellingen, de Sustainable Development Goals (SDG’s) te omarmen en uit te dragen. Hiermee stimuleren ze de leerlingen om in hun eigen leefomgeving hiermee aan de slag te gaan en ze te laten inzien dat ze zelf ook een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame samenleving.
Daarnaast stimuleren we de leerlingen op deze wijze ook om weer nieuwe SDG Ambassadeurs te werven.
 

Verdi zet zich in als SDG Ambassadeur voor de 17 Werelddoelen. We zijn duurzaam in beweging om samen een bijdrage te leveren waardoor de wereld in 2030 voor iedereen een betere plek zal zijn om te leven.
 
Dus wil je als bedrijf of organisatie een SDG Ambassadeur worden door middel van activiteiten in onze SDG Tours van het SDG Ontdeklab Meierijstad, dan kan je je hiervoor aanmelden via kbroeren@verdi.nl


SDG Ambassadeurs die door middel van activiteiten in ons SDG Ontdeklab of  in onze SDG Tours meewerken

 
     
     
     
     
 


 
Cookie instellingen