2021-11-08 Van tijdmachine naar tijdtransporter

Bij de virtuele opening van het SKOSO Ontdeklab op 5 oktober 2017 door Professor Von Lichtenstein mochten we gebruik maken van zijn 'tijdmachine'. Nu ons SDG Ontdeklab Meierijstad opnieuw ingericht is op 6 oktober 2021 ontbrak er nog maar 1 ding: de tijdmachine van de professor.

Professor Von Lichtensteijn heeft zijn nieuwe 'tijdtransporter' voor boodschappen van de prof én voor voorwerpen uit de toekomst in ons SDG Ontdeklab geplaatst zoals je op onderstaande foto kunt zien. Hij heeft het momenteel erg druk in zijn onderzoekscentrum in het plaatsje Ampère zoals je kunt lezen in zijn boek ’Het geheim van Professor Von Lichtensteijn’. Op deze site is meer informatie over het kinderboek te vinden:  Het geheim van Professor Von Lichtensteijn - Enter Next Level 

De 'tijdmachine' uit 2017 was verouderd en is ontmanteld, maar we hopen om over niet te lange tijd weer samen met de professor en met leerlingen een nieuwe tijdmachine te kunnen gaan bouwen. Dus houd ons in de gaten!
 
                                     
Cookie instellingen