2021-07-22 Beeldverslag SDG Ontdeklab Meierijstad 2020-2021

Voor het SKOSO Ontdeklab stond dit schooljaar geheel in het teken van het verder ontwikkelen van het huidige ontdeklab naar een heus SDG Ontdeklab, waarbij duurzaamheid en samenwerking met zoveel mogelijk externe partijen centraal staan. Door een nog groter accent te leggen op de duurzaamheid én de openstelling van het ontdeklab voor alle scholen uit de gemeente Meierijstad is ook de naam van het ontdeklab veranderd: van SKOSO Ontdeklab naar SDG Ontdeklab Meierijstad. We blijven ons verder ontwikkelen en we willen de verbindingen met het bedrijfsleven, de Gemeente, organisaties, VO- en MBO- scholen, ROC’s en ontdeklabs uit de regio verder versterken en vergroten. Ook het aantal SDG Tours waarbij onderwijsthema's gekoppeld worden aan SDG's en bedrijven willen we verder uitbreiden. 

Lees hier het gehele beeldverslag  
Cookie instellingen