2021-06-28 Herinrichting SDG Ontdeklab Meierijstad is gestart

Eindelijk is het dan zover, de herinrichting van het SDG Ontdeklab is een feit. Alle interessante ideeën en tips vanuit de delegatie van leerlingen van onze 7 scholen, vanuit de Kenniskring Duurzaam Ondernemend en vanuit de besprekingen van SKOSO met Neovito zijn uitgewerkt in een inrichtingsplan. Een impressie van de nieuwe inrichting is op deze website te zien onder het tabblad ‘SDG Ontdeklab’ bij de foto van ‘impressie’.
 
We gaan de wereld ontdekken door in de SDG-bus te stappen en deze brengt ons via verschillende buslijnen naar een nieuwe bestemming. Je komt dan uit bij een of meerdere SDG’s, duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, waarbij activiteiten uit de daarbij behorende SDG Tour, uitgevoerd kunnen worden. En als je wenst kun je daarna meteen weer op reis gaan naar een nieuwe uitdagende bestemming. Dus stap in de bus en ga mee op reis in ons SDG Ontdeklab Meierijstad!
 
De eerste metingen op locatie zijn gedaan, het schema met de planning is opgesteld, de materialen worden besteld en het meubilair en de aankleding worden geheel passend bij onze doelstellingen ontworpen. Nu nog even geduld hebben totdat alles op de locatie van Neovito daadwerkelijk geplaatst wordt. We houden je op de hoogte. En in het nieuwe schooljaar kunnen we dan eind september eindelijk op reis met de SDG-bus. Samen met diverse bedrijven en organisaties uit Meierijstad kunnen de leerlingen de activiteiten van onze SDG Tours in een nieuw ingericht SDG Ontdeklab gaan uitvoeren. 
 
                                      
Cookie instellingen