2021-04-29 Een SDG Tour opzetten?

Ons ontdeklab heeft al haar activiteiten omgezet naar SDG Tours. In verband met de huidige corona maatregelen vinden er momenteel helaas geen activiteiten plaats in het SDG Ontdeklab Meierijstad. Maar we zijn natuurlijk wel gewoon bezig om nieuwe SDG Tours op te zetten voor onze scholen.
 
In een SDG Tour wordt een onderwijsthema gekoppeld aan een of meerdere SDG’s. Dit zijn de Sustainable Development Goals of wel de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. In samenwerking met bedrijven en organisaties uit Meierijstad op het gebied van duurzaamheid, worden bij de SDG's activiteiten voor de leerlingen opgezet.
 
Bedrijven kunnen kiezen uit items van de ‘SDG menukaart van morgen’ om de activiteiten te realiseren voor de leerlingen in het basisonderwijs.
 
Wil je ook met je bedrijf of organisatie meewerken aan een SDG Tour voor de leerlingen uit Meierijstad, mail dan naar ontdeklab@skoso.nl  Meer informatie over de SDG's en de SDG Tours is te vinden op deze website.
Cookie instellingen